Even voorstellen


Het gezicht van Dorpslokaal Concordia

De vent maakt de tent, en daarom zocht dorpslokaal Concordia een uitbater met ambitie, iemand met een groot draagvlak in de Brummense gemeenschap. Met  Geert Glashouwer heeft Concordia de man gevonden die dit in zich heeft!  Samen met kok/gastheer Thomas staat hij garant om alle gasten in de watten te leggen.  Samen zullen zij ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt en voorzien worden van de nodige dranken, spijzen en gastvrijheid. Zij stellen zich hier aan u voor.

Geert

Een vriendin had het op facebook gedeeld: ‘uitbater gezocht’ en het voelde alsof ik er op moest reageren anders zou ik er later spijt van krijgen. Ik, Geert Glashouwer, had een stabiel bestaan als gastheer in Elspeet, met een leuk gezin, een lieve vrouw en twee schatten van kinderen Nu gooi ik mijn leven, en dat van mijn gezin, helemaal over de kop om Concordia te gaan draaien.  Ik ben opgegroeid in Brummen en momenteel woonachtig in Zutphen. Brummen ben ik echter nooit ontgroeid, want ik ben er nog altijd lid van de voetbalclub. 

Na een Horeca opleiding in Arnhem heb ik op veel plekken ervaring opgedaan.  Eerst bij Inntel Zutphen, daarna in hotels in Zwitserland en Engeland en zelfs op het Cruiseschip Queen Elisabeth 2. Terug in Nederland kwam ik bij ‘de nieuwe Aanleg’ in Almen terecht en later bij café restaurant de Sluis in Eefde. De laatste 9 jaar heb ik in Elspeet gewerkt als gastheer op Landgoed Stakenberg. 

Mijn vader zat op Tolzicht en als ik ging wandelen met hem vonden we het altijd jammer dat er niets met Concordia gebeurde, totdat drie vriendelijke mannen het pand kochten om horeca te behouden en er achter appartementen te bouwen. Nu bijna een jaar en een grote verbouwing later, gaat Dorpslokaal Concordia weer open. Vrijwel alles in en om het pand is vernieuwd en er is een keuken gecreëerd voor een kleine kaart, zeg maar Pub food achtige maaltijden.  Nu wacht er een nieuwe uitdaging in dorpslokaal Concordia waar lokale gasten en toeristen een hapje en een drankje kunnen doen. Samen met onze gasten gaan we er dé plek van Brummen van maken!

Thomas

Onze kok Thomas is geboren en getogen in Zutphen, tussendoor wel weg geweest maar toch weer terug gekomen. Nu na enige tijd bij een horecabedrijf in Zutphen, toe aan een nieuwe uitdaging.

De 28-jarige Thomas zegt: ‘In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en houd ik van gezellige momenten met familie en vrienden’. Verder houd hij zichzelf ook nog druk met sporten.