Reuring:

Hemelse Reuring | do 9 & vr 10 mei

Hemelse Reuring bij Concordia

Met de dagen op en rond Hemelvaart valt er bij dorpslokaal Concordia weer volop  te genieten van live-muziek. Op Hemelvaartsdag zelf , donderdag 9 mei, zal de Old Iezer Jazzband  op het terras optreden vanaf 15.00 uur. De toegang is geheel gratis. Een dag later op vrijdagavond 10 mei is het de beurt aan The Claptunes om  vanaf 21.00 uur te spetteren op het podium in de zaal. Tickets voor dit optreden kosten € 10,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Concordia.   

Old Iezer jazzband ( do 9 mei 15:00-17:30 uur)

De geheel eigen en inmiddels zeer herkenbare stijl van de band is een mix van Dixieland, New Orleans en Engelse revival. De muziek is levendig en doorspekt met originele invallen. De band houdt van de wisselwerking met het publiek, dus er kan ook volop mee gezongen worden. 

The Claptunes (vr 10 mei 20:30-00:00 uur)

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig en onvoorspelbaar. The Claptunes brengen een tribute aan ‘Mr.Slowhand’, net zo veelzijdig als de man zelf. Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric Clapton. De band uit Zutphen en regio bestaat uit vier gedreven en professionele muzikanten, met oud-Brummenees Han Neijenhuis op drums. Clapton-classics als Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love, Forever Man en Wonderful Tonight komen uiteraard voorbij, maar evengoed zijn de live-uitvoeringen voor de echte Claptonfans opgenomen in de afwisselende set. The Claptunes bespelen Clapton met dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden een echte beleving. The Claptunes speelden op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenommeerde clubs als ĺ’Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum The Shack Oude Meer en nu dus in dorpslokaal Concordia Brummen