Reuring

Onder het motto  ‘Reuring bij Concordia’ vinden er met regelmaat activiteiten plaats waarbij gezelligheid en ontmoeting centraal staan.

 • Diksie Krekkers | zo 1 oktober

  Op zondag 1 oktober is het weer tijd voor Reuring bij Concordia!

  Na het spetterende optreden op Hemelvaartsdag 2022 komen de Diksie Krekkers weer eens langs voor een middag vol Jazz!

  De Diksie Krekkers is een vrolijk fris spelende dixieland formatie uit het oosten van het land. Deze formatie is een aantal jaar geleden toevallig ontstaan. De leden speelden een keer samen en het klikte zo goed, het plezier was zo groot, dat besloten werd met elkaar door te gaan. Inmiddels is de band te horen geweest op diverse jazzfestivals en bij diverse jazzclubs in Nederland.

  Het optreden begint om 15:00 uur en de entree is gratis!


 • The Kinks bij Concordia | za 7 oktober

  Zaterdag 7 oktober aanstaande organiseren wij een avond vol met de grootste hits van de band The Kinks!!

  Hoewel ze niet zo bekend als The Beatles of zo populair als The Rolling Stones of The Who waren, zijn The Kinks toch een van de meest invloedrijke bands van de Britse invasie. Tijdens hun lange gevarieerde carrière heeft de kern van The Kinks altijd bestaan uit de broers Ray en Dave Davies

  Coverband Kick some Kinks brengen tijdens deze avond een ode aan deze ondergewaardeerde band met als zanger Ronald Harleman.

  DJ van de avond is Martien Wilbrink! Hij zal zijn collectie met platen meenemen naar Concordia.

  Aanvang voor de avond is om 20:00 uur en de entree bedraagt €5,- per persoon.

 • 4 out of 5 | za 14 oktober

  Zaterdag 14 oktober komt 4 out of 5 optreden bij Concordia.

  4 out of 5 is een band uit Zutphen, die bestaat uit vijf enthousiaste en ervaren muzikanten die een passie hebben voor het spelen van indierock muziek zoals Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Wolf Alice, Nine Days, The Strokes, Kaiser Chiefs, Royal Blood, Oasis, Supergrass, The Fratellis, Razorlight en The Kooks.

  Aanvang voor dit optreden is om 20:00 uur en de toegang is gratis!

Archief