Over ons

Dorpslokaal Concordia is gelegen in het centrum van Brummen en heeft de beschikking over een Grand Café met een zonnig lommerrijk terras en gekoppeld hieraan, een ruimte voor verenigingen en bijeenkomsten met een buitenruimte waar evenementen kunnen plaatsvinden. In combinatie met een vertrouwde gastheer achter de bar straalt het dorpslokaal gezelligheid uit.

Dorpslokaal

Concordia richt zich op verschillende doelgroepen. In het weekend zal het Grand Café lunches en maaltijden serveren en onderdak bieden aan gezelligheidszoekers voor een hapje en een drankje, maar ook aan de toevallige voorbijganger zoals wandelaars en fietsers. De Brummense verenigingen en haar leden (zang, muziek en clubs) kunnen zich thuis voelen. Als thuishonk voor repetities en verenigingsactiviteiten, of als uitvalsplek voor optredens en verenigingsavonden. De dorpsevenementen zoals de jaarlijkse kermis krijgen een speciale plek als centraal ontmoetingspunt voor de Brummense gemeenschap. Verder zal het etablissement een prima plek zijn voor bijeenkomsten van diverse aard.  Hiermee wordt invulling gegeven aan het motto van het dorpslokaal Concordia:  ‘Grand café, Verenigingen en Evenementen’.


Even voorstellen


Het gezicht van Dorpslokaal Concordia

De vent maakt de tent, en daarom zocht dorpslokaal Concordia een uitbater met ambitie, iemand met een groot draagvlak in de Brummense gemeenschap. Met  Geert Glashouwer heeft Concordia de man gevonden die dit in zich heeft!  Samen met kok/gastheer Thomas staat hij garant om alle gasten in de watten te leggen.  Samen zullen zij ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt en voorzien worden van de nodige dranken, spijzen en gastvrijheid. Zij stellen zich hier aan u voor.

Geert

Een vriendin had het op facebook gedeeld: ‘uitbater gezocht’ en het voelde alsof ik er op moest reageren anders zou ik er later spijt van krijgen. Ik, Geert Glashouwer, had een stabiel bestaan als gastheer in Elspeet, met een leuk gezin, een lieve vrouw en twee schatten van kinderen Nu gooi ik mijn leven, en dat van mijn gezin, helemaal over de kop om Concordia te gaan draaien.  Ik ben opgegroeid in Brummen en momenteel woonachtig in Zutphen. Brummen ben ik echter nooit ontgroeid, want ik ben er nog altijd lid van de voetbalclub.  Na een Horeca opleiding in Arnhem heb ik op veel plekken ervaring opgedaan.  Eerst bij Inntel Zutphen, daarna in hotels in Zwitserland en Engeland en zelfs op het Cruiseschip Queen Elisabeth 2. Terug in Nederland kwam ik bij ‘de nieuwe Aanleg’ in Almen terecht en later bij café restaurant de Sluis in Eefde. De laatste 9 jaar heb ik in Elspeet gewerkt als gastheer op Landgoed Stakenberg.  Mijn vader zat op Tolzicht en als ik ging wandelen met hem vonden we het altijd jammer dat er niets met Concordia gebeurde, totdat drie vriendelijke mannen het pand kochten om horeca te behouden en er achter appartementen te bouwen. Nu bijna een jaar en een grote verbouwing later, gaat Dorpslokaal Concordia weer open. Vrijwel alles in en om het pand is vernieuwd en er is een keuken gecreëerd voor een kleine kaart, zeg maar Pub food achtige maaltijden.  Nu wacht er een nieuwe uitdaging in dorpslokaal Concordia waar lokale gasten en toeristen een hapje en een drankje kunnen doen. Samen met onze gasten gaan we er dé plek van Brummen van maken!

Geert Glashouwer

Thomas

Onze kok Thomas is geboren en getogen in Zutphen maar nu neergestreken in Brummen. Na gewerkt te hebben bij verschillende horecabedrijven door het hele land zal hij nu bij Concordia de gasten verblijden met de lekkerste gerechten. Thomas: ‘In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en houd ik van gezellige momenten met familie en vrienden’.