Reuring:

Rolling Stones Tribute


Vrijdag 24 februari
Aanvang: 20.30
Ticket: € 7,50Op vrijdag 24 februari staan de Rolling Stones centraal in dorpslokaal Concordia in Brummen. Twee bands, Rocktopussy en ‘Instead of Stones’ zullen die avond de grootste klassiekers van deze legendarische Britse Rockband ten gehore brengen.

Rocktopussy heeft een zeer ruime live-ervaring en speelt een goudeerlijke mix van blues en rock, met een typische seventies sound wordt altijd vol inzet gespeeld. Het was de liefde voor seventies rock die de mannen ooit samen bracht en die ervoor gezorgd heeft dat de band nog steeds met veel passie de podia in de lage landen afstruint. Voor het optreden in Concordia worden er voor de gelegenheid uitsluitend Stones songs gespeeld.

Instead of Stones is de langst bestaande Rolling Stones coverband van Nederland. De band heeft in de loop der decennia  heel veel opgetreden. De band is puur. Geen pruiken, geen verkleedpartijen. De Stones muziek  wordt gespeeld zoals het hoort, met de nodige broeierigheid op het podium. De band speelt in Brummen het gehele Stones album “Get Yer Ya Ya’s Out” integraal live inclusief een aantal verrassende nummers.  Het optreden bij Concordia zal het laatste optreden zijn van Instead of Stones. The end of the road.

Als je die avond bij het Concordia dineert is de entree gratis
Telefonisch reserveren is mogelijk 0575-743 717